Снимка и видео Туитър, Lyon MagПетел след какво се случва след

...
Снимка и видео Туитър, Lyon MagПетел след какво се случва след
Коментари Харесай

Студентът, хвърлил яйце по Макрон, влезе в психиатрия

Снимка и видео Туитър, Lyon Mag

" Петел " след какво се случва след случая с Еманюел Макрон в Лион. 

Студентът, който през вчерашния ден замери френския президент Еманюел Макрон с яйце, е бил вкаран в психиатрична клиника, оповестява тв каналът BFMTV, базирайки се на прокуратурата в Лион и представен от РИА " Новости ". Това е станало след осъществената психиатрична експертиза.

Инцидентът стана през вчерашния ден по време на визитата на Макрон на галерия във френския град. Нападателят бе арестуван за принуждение по отношение на лица, представители на държавната власт.

При замерването, яйцето отскочи от рамото на френския президент, а студентът се провикна: " Да живее революцията! "

По искане на прокуратурата 19-годишното момче бе подложено на психиатрична експертиза, която приключи със заключението, че би трябвало да бъде незабавно въдворено в психиатрично заведение. Младежът е изпратен в болничното заведение Vinatier, на изток от Лион, пише 

Au, victime d`un jet d`oeuf. Le projectile a rebondi sur l`épaule du Président de la République. Le jeune homme a été interpellé par le service d`ordre - IMAGES LYONMAG
— Lyon Mag (@lyonmag)
Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР